دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری دوره آموزشی کار با کپسول آتشنشانی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دوره آموزشی کار با کپسول آتشنشانی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارگاه آموزشی نحوه استفاده صحیح از کپسول آتشنشانی در محل اطفای حریق واقع در پارکینگ دانشکده بهداشت برگزار شد.
در این برنامه که با هدف ارتقای سطح آگاهی و آمادگی کارکنان و دانشجویان در مواجهه با حوادث احتمالی برگزار گردید، کارشناسان ایمنی و آتشنشانی به تشریح اصول اولیه اطفای حریق، انواع خاموشکنندهها و نحوه صحیح استفاده از آنها پرداختند.
در ادامه، شرکتکنندگان بهصورت عملی با نحوه کار با کپسولهای آتشنشانی آشنا شدند و تمرینهای آموزشی لازم را انجام دادند.
این کارگاه در فضایی آموزشی و کاربردی برگزار شد و مورد استقبال حاضران قرار گرفت./ف.نوروزی فرد
نظر دهید